Vereniging Vrienden van de Hanepraij

Wordt ook lid of doneer!

Van harte welkom op de site van de Vrienden van De Hanepraij

De Vrienden van De Hanepraij willen een bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners. Op deze site willen we u kennis laten maken met onze vereniging. Ook proberen wij u een impressie te geven van onze activiteiten en u kennis te laten maken met de bewoners van het verpleeghuis.

Ons verhaal

Eind 1978 werd in het Verpleeghuis Bloemendaal in Gouda, de Vereniging Vrienden van het Verpleeghuis Bloemendaal  opgericht. Pas in 1994 is gekozen voor een officiële status. Al weer een paar jaar geleden, toen bekend werd dat er een nieuw centrum de Hanepraij zou worden gebouwd, heeft het bestuur  in haar geheel besloten de vereniging voort te zetten en haar een nieuwe naam te geven. Op 30 juli 2013 is de naam van de vereniging daarom officieel gewijzigd in vereniging Vrienden van De Hanepraij.

Doelstelling

De vereniging stelt zich ten doel: de ontwikkeling en verbetering van de recreatieve activiteiten ten behoeve van bewoners van Verpleeghuis de Hanepraij.

Het bestuur

De inzet van de bestuursleden is op vrijwillige basis. De vereniging kent geen beloningsbeleid. Er is slechts een vergoedingsregeling voor gemaakte kosten welke, met inachtneming van het zuinigheidsbeginsel, zijn gemaakt. Het ontvangen geld kan daardoor zoveel mogelijk worden besteed aan de gestelde doelen.

Laatste nieuws

Taart bezorgd bij de Kringloop Reeuwijk als bedankje

Taart bezorgd bij de Kringloop Reeuwijk als bedankje

We kregen weer een forse gift van Kringloop Reeuwijk (€ 1.000,-) om te besteden voor een groentekas met extra brede deuren voor rolstoelgebruikers voor de bewoners van de Hanepraij via ‘Vrienden van De Hanepraij’. Voorzitter Sies Hamersma en bestuurslid Jo Brussaard...

Lees meer
de Goudse Avond 4-daagse

de Goudse Avond 4-daagse

Vrijdagavond 20 mei  hebben 22 bewoners met 22 begeleiders van de Hanepraij meegedaan aan de Goudse Avond 4-daagse. Bij thuiskomst in de Hanepraij ontvingen allen een roos van ‘Vrienden van De Hanepraij, uitgereikt door een aantal...

Lees meer

Neem contact op

Werkdagen

08PM -12AM

Weekenden

12 PM – 02 AM

Telefoon

0182 – 58 52 46

Adres

Fluwelensingel 110
2806 CH Gouda

© 2022 All Rights Reserved | Design STUDIO182.