Vereniging Vrienden van de Hanepraij

Wordt ook lid of doneer!

Van harte welkom op de site van de Vrienden van De Hanepraij

De Vrienden van De Hanepraij willen een bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners. Op deze site willen we u kennis laten maken met onze vereniging. Ook proberen wij u een impressie te geven van onze activiteiten en u kennis te laten maken met de bewoners van het verpleeghuis.

Ons verhaal

Eind 1978 werd in het Verpleeghuis Bloemendaal in Gouda, de Vereniging Vrienden van het Verpleeghuis Bloemendaal  opgericht. Pas in 1994 is gekozen voor een officiële status. Al weer een paar jaar geleden, toen bekend werd dat er een nieuw centrum de Hanepraij zou worden gebouwd, heeft het bestuur  in haar geheel besloten de vereniging voort te zetten en haar een nieuwe naam te geven. Op 30 juli 2013 is de naam van de vereniging daarom officieel gewijzigd in vereniging Vrienden van De Hanepraij.

Doelstelling

De vereniging stelt zich ten doel: de ontwikkeling en verbetering van de recreatieve activiteiten ten behoeve van bewoners van Verpleeghuis de Hanepraij.

Het bestuur

De inzet van de bestuursleden is op vrijwillige basis. De vereniging kent geen beloningsbeleid. Er is slechts een vergoedingsregeling voor gemaakte kosten welke, met inachtneming van het zuinigheidsbeginsel, zijn gemaakt. Het ontvangen geld kan daardoor zoveel mogelijk worden besteed aan de gestelde doelen.

Laatste nieuws

Planning van optredens

Planning van optredens

Onderstaand de planning van optredens t/m april 2023 4 januari: Nieuwjaarsconcert door La Donna Mobilé (licht klassiek en populair) 1 februari: Muziekensemble Kos nie nix  (Hollandse meezing repertoir) 14 februari: Valentijnsdag 1 maart: Muziekcafé met Ad en Rinus 5...

Lees meer
Gouda 750 dag bij de Hanepraij

Gouda 750 dag bij de Hanepraij

Op 23 augustus j.l. was er bij de Hanepraij een Gouda 750 dag, met draaiorgel- en accordeonmuziek en allerlei festiviteiten. ‘Vrienden van De Hanepraij’ financierden het ‘Big Head Kaasmeisje’ die dag en de secretaris van Vrienden van’ maakte in historische kledij met...

Lees meer

Neem contact op

Werkdagen

08PM -12AM

Weekenden

12 PM – 02 AM

Telefoon

0182 – 58 52 46

Adres

Fluwelensingel 110
2806 CH Gouda

© 2022 All Rights Reserved | Design STUDIO182.