Het 10-jarig jubileum verpleeghuis De Hanepraij en 45-jarig jubileum ‘Vrienden van de Hanepraij’, (voorheen verpleeghuis Bloemendaal)

Op zaterdag 9 september werd gevierd dat het alweer 10 jaar geleden was dat verpleeghuis De Hanepraij gebouwd werd. Deze feestelijke dag werd geopend met een officieel openingswoord door Martin Poot, lid van het managementteam.

Daarnaast en tegelijkertijd vierden ‘Vrienden van De Hanepraij’ hun 45-jarig bestaan en werden alle bewoners en personeel ’s morgens getrakteerd op een gebakje op hun conto.

Want zoiets mocht natuurlijk niet ongemerkt passeren.

Daarom ‘Feest in de tent!’, figuurlijk én letterlijk, want het thema werd KERMIS!

Sies Hamersma, voorzitter van ‘Vrienden van De Hanepraij’, vertelde er trots op te zijn dat zijn vereniging ‘Vrienden van De Hanepraij’ een flinke financiële duit in het zakje konden doen om het feest mogelijk te maken. Daarvoor is de Vereniging ook ooit in het leven geroepen…om extra activiteiten voor de bewoners te organiseren.

De feestelijkheden waren al gestart op woensdag 6 september met het nuttigen van een stukje gebak van de 10-meter lange taart, gemaakt door de eigen koks.

Tot en met zaterdag volgden nog vele leuke activiteiten zoals playbackshow door eigen personeel, gewonnen door Luv, Diva’s Dichtbij, versiering van de afdelingen met wedstrijd, waarbij de Zonnewijzer gewonnen heeft, goochelen, ballonkunstenaar, draaiorgeltje en voor de kinderen springkussen, suikerspinkraam, ijs, poffertjes, kortom geniet mee via de foto’s!