Nieuw gezicht binnen de Vrienden van de Hanepraij

Ik ben degene die drie en een half jaar geleden in contact kwam met de Hanepraij. Degene die in die tijd zijn moeder mocht begeleiden in de laatste jaren van haar dementie. Een tijd met een glimlach, om nooit te vergeten. Wat genoot ze van de Avondvierdaagse, Valentijnsdag, wandelingen, Sint, kerst, bingo en uitjes met de `bus`.

Jaren waarin ik mede bewoners leerde kennen, me met het jaar meer verbonden voelde met mantelzorgers, de bewoners en hun verzorgers.  De extra activiteiten worden o.a. gestimuleerd door de Stichting Vrienden van de Hanepraij.

Mijn naam is Ad de Jong.
Ik kreeg de kans voorzitter te worden van de Stichting. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen die ook aan de Hanepraij verbonden zijn en heb 5 kleinkinderen. Ik ben afkomstig uit het onderwijs in Gouda en regio. Ik ben een mensenmens en wil open en benaderbaar zijn. Heeft u vragen of goede ideeën, ik hoor het graag. Ik vind het leuk u te ontmoeten. Samen komen we verder.

Ad de Jong