Overzicht betreffende activiteiten 2018

Een vast onderdeel is altijd 14 februari, Valentijns- of vrienden-dag, waarop op de afdelingen en kantoren vrolijke narcissen staan te pronken en de bewoners én verplegend en verzorgend personeel iets lekkers ontvangen.

Daarnaast is het dit jaar eren heel bijzonder jaar n.l. 5 jaar Hanepraij en 40 jaar ‘Vrienden van De Hanepraij, voorheen ‘Vrienden van verpleeghuis Bloemendaal’.
Behalve de maandelijkse matinees, gesponsord door ‘Vrienden van’ en het zomerprogramma was de maand september, met name de week van 10-15 september wel heel bijzonder.

Elke dag was er een feestelijke activiteit van openingsconcert door de Pionier met gebak bij de koffie en thee voor iedereen én opening door de burgemeester Milo Schoenmaker tot, Simone & friends voor de ‘jonge’ bewoners onder de 67 jaar, tot goochelshow, dierenshow, boottocht over de Hollandse IJssel tot de slotklapper : Ronnie Tober en Willeke D ‘Destel en ’s middags een klein
draaiorgel op de afdelingen en ijs toe.

En het jaar is nog niet om: Op 24 november a.s. wordt er de jaarlijkse winterfair gehouden in het verpleeghuis, de hele dag met kraampjes en feestelijkheden.
‘Vrienden van’ zullen aanwezig zijn met lekkere banket – en speculaasstaven en helaas kunnen er door persoonlijke omstandigheden geen mooie handgemaakte kaarsen geleverd worden,
maar….dan is er een ander niet te versmaden verkoopproduct n.l. heerlijke witte en rode wijn à € 6,80 per fles en……lid worden kunt u allemaal als u dat nog niet bent, voor maar slechts € 10,– per jaar.

En Sint heeft zijn hielen nog niet gelicht (alle afdelingen krijgen trouwens extra geld van de Vrienden-Sint om dat uitbundig te vieren) of de kerstboompjes worden de hal al weer ingesjouwd.
€ 5,– per boompje? En u dient er een heel goed doel mee, n.l. onze bewoners, die ons heel dierbaar zijn. We houden geen euro voor onszelf.
Wel, als dat geen goed nieuws is? U bent, blijft en wordt toch ook onze vriend?

Het bestuur van ‘Vrienden van De Hanepraij’ wenst u heel goede kerstdagen en een goed 2019 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *